Власне виробництво

Металочерепиця

Детальніше

Власне виробництво

Профнастил

Детальніше

Власне виробництво

Огорожа

Детальніше

Виготовлення та продаж покрівельних матеріалів та аксесуарів для даху

Компанія Ю.КОМ реалізує гуртом та в роздріб покрівельно-фасадні матеріали з оцинкованого металу та металу з полімерним покриттям для приватного житлового та промислового будівництва. Ми маємо широкий спектр матеріалів, конфігурацій, розмірів, товщин і колірних рішень для будь-якої товарної групи.

Наше підприємство займається виробництвом покрівельних матеріалів, їх комплектацією гідро-/пароізоляцією та утеплювачами.

Ми пропонуємо нашим клієнтам наступну продукцію: Профнастил, Металочерепиця, Огорожа, Водостічні системи, Підпокрівельні плівки, Теплоізоляцію, Мансардні вікна, Засоби для кріплення та ін.

Будівельні матеріали повинні бути якісними, міцними та надійними. Саме така продукція представлена у нашому каталозі, познайомитись з яким Ви можете на сайті компанії Ю.КОМ.

Потрібні безкоштовні заміри, розрахунок, консультація?

Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами!

Будь ласка, заповніть необхідне поле.

Будівельні матеріали для покрівлі, фасаду та паркану у Львові

Наша компанія займає успішні позиції на ринку вже понад 20 років. За цей час ми довели до досконалості такі навички, як ефективність, професіоналізм та безперервний розвиток на всіх етапах контролю від виробників сировини до реалізації продукції кінцевому споживачеві.

Насамперед ми завжди робимо особливий акцент на якості, тому сертифікуємо нашу продукцію, а кожен етап виготовлення від виробника супроводжуємо ретельним контролем якості та відповідності європейським стандартам.

Пріоритетом нашої роботи є:

  • Європейська якість продукції
  • Європейська якість обслуговування

Металочерепиця та профнастил – це один із найпопулярніших на сьогодні будівельних матеріалів, який використовується під час будівництва громадських будівель різного типу, торгових об'єктів будь-якого ступеня складності, облаштування покрівлі промислових об'єктів, будинків, котеджів приватного типу, ангарів та невеликих дачних будиночків.


Якість матеріалу та високі характеристики універсальності зумовлюють популярність, яку має сучасний профнастил. Львів – місто, де цей продукт також надзвичайно популярний. Кожен охочий може придбати високоякісний профнастил у Львові та області від компанії Ю.КОМ за привабливою ціною.

Для клієнтів нашої компанії існує система знижок, а для тих хто зацікавлений у довгостроковій співпраці, діють спеціальні умови роботи та персональні дилерські ціни. Слідкуйте за оновленнями, оскільки асортимент представленої в каталозі продукції регулярно оновлюється.

Потрібно уточнити наявність товару? Потрібна консультація спеціаліста? Бажаєте замовити замір чи калькуляцію продукції?
Телефонуйте: +38067 676 70 43

Кожному дому,
дах від Ю.КОМу

Ми працюємо із металургійними комбінатами без посередників і виготовляємо продукцію виключно з високоякісної сталі провідних світових виробників.

Ми - завод-виробник

Зробимо безкоштовний розрахунок
Доставимо по Львову та області
Використовуємо метал перевірених виробників

Ви будуєте на десятиріччя – пропонуємо співпрацю, щоб десятиріч було більше!

ТзОВ “Ю.КОМ” засновано у 2000 році. Компанія є виробником металочерепиці, профнастилу, водостічних систем та аксесуарів для даху. Завод Ю.КОМ знаходиться у Львівській області (с. Бучали, Городоцький район).

Арцелор Міттал

Ми працюємо із металургійними комбінатами без посередників і виготовляємо продукцію виключно з високоякісної сталі провідного світового виробника: ArcelorMittal

Водостічна система нашого виробництва є надійною і простою в монтуванні, має різні діаметри та кольори.

Аксесуари для даху за привабливими цінами досконало завершать Вашу покрівлю.

Супутні матеріали: утеплювач Rockwool, гідро – пароізоляція Juta, шурупи Hamar, ущільнювачі, бітумні стрічки Plastter, фарби завжди наявні на складі.

Кваліфіковані працівники компанії нададуть грамотні консультації, якісно та швидко проведуть заміри і розрахунок даху з виїздом на об’єкт. Запрошуємо Вас до взаємовигідної співпраці!

Здійснимо доставку будь-яким зручним для Вас способом

Image
Image
Image
Image

Часті питання

Чи є у вашому асортименті екологічно чисті покрівельні матеріали?
Так, у нашому асортименті є екологічно чисті покрівельні матеріали. Ми розуміємо значення екологічної безпеки і стійкості в сучасному будівництві, тому пропонуємо продукцію, яка виробляється з дотриманням екологічних стандартів. Наші металочерепиця та профнастил виготовляються з використанням високоякісної сталі з полімерним покриттям, яке не містить шкідливих речовин і є безпечним для навколишнього середовища. Крім того, метал є повністю переробним матеріалом, що зменшує екологічний вплив та сприяє збереженню природних ресурсів.

Ми також звертаємо увагу на водозбереження та енергоефективність наших продуктів. Наші покрівельні матеріали мають високі показники відбиття сонячного випромінювання, що допомагає знизити потребу в охолодженні приміщень влітку та, відповідно, зменшує енергоспоживання.

Вибираючи нашу продукцію, ви не тільки отримуєте якісні та довговічні покрівельні матеріали, але й робите свій внесок у захист навколишнього середовища.

Ми відкриті для співпраці та партнерства, звертайтесь до нас!

Будь ласка, заповніть необхідне поле.
Будь ласка, заповніть необхідне поле.
Будь ласка, заповніть необхідне поле.

Компанія Ю.КОМ

Контактна інформація: 

м. Львів, вул Героїв УПА 73, корп. 3

тел.: +38 (067) 676 70 43
тел.: +38 (067) 675 43 83
тел.: +38 (067) 674 28 82

sale@ukom.in.ua

Режим роботи: 

Пн-Пт: 9:00 - 18:00
Сб: 9:00 - 13:00
Нд: вихідний

 

Image